Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Befektetős oldalak

 


                                                                 

A startupokba történő befektetéseknek előnyei vannak. Ma egy startup projekt egy egész iparág. A jövőben várhatóan csak fokozni fogja az érdeklődést irántuk.

- Az ötlet értéktelen! - ezeket a szavakat gyakran alkalmatlan befektetők hallhatják, de nem gondoljuk. Úgy gondoljuk, hogy az ötlet határozza meg a startup sikerét vagy kudarcát. Ebben a részben összefoglaljuk cégünk lényegét.

Beruházunk olyan informatikai startupokba, amelyek az előkészítő és a befejező szakaszban vannak.

Fő feladatunk a projekt prototípusának mielőbbi kidolgozása és a piacra kerülése. A sebesség és a rugalmasság a projekt sikerének kulcsa. Mi vállalkozóként közvetlenül érdekelnek projektjeink sikerei. Ezért elsősorban azok a projektek érdekelnek bennünket, amelyek erős üzleti modellel, és ami a legfontosabb, hozzáértő promóciós modellel rendelkeznek.

Nem hatalmas nyereségre számítunk, hanem olyan valós projektekre összpontosítunk, amelyek képesek a kezdetektől függetlenül keresni.

Perspektívák

Minden indulónak növekednie kell. Még ha eleinte a modell is csak egy városban feltételezi a fejlesztést, üzleti tervében meg kell adni a projekt méretezésének pontjait. Van egy elképzelésed arról, hogy merre mozog, és mivé kell válnia a jövőben.

Üzleti modell

Először is azok a projektek érdekelnek bennünket, amelyek világos és hatékony üzleti tervvel rendelkeznek. Melyik iparágat választotta fejleszteni, és hogyan fog pénzt keresni?

Végrehajtás

Teljesen vállaltuk a startupok finanszírozásának kiválasztását és befektetését. Minden befektetett informatikai startuptól kapunk egy bizonyos százalékot. Az egész megvalósítási folyamat abból áll, hogy megtalálunk egy igazán érdemes startupot, amely a fejlesztés, a befejezés és a piacra dobás szakaszában van, a lehető leggyorsabban és maximális hatékonysággal. 

Kik vagyunk mi?
 
A Startup-Company egy szoros elemzőkből, menedzserekből, befektetőkből és ügyvédekből álló csapat, amelynek tízéves tapasztalata van az üzleti inkubátorokban és befektetési alapokban Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban. Cégünk vízszintes kapcsolatokra épül, akárcsak a startup ipar. Az egyéni és a kollektív felelősség egyértelmű algoritmusai szerint dolgozunk, elkötelezettek és kompetensek. A bizalom és a felelősség a legfontosabb értékeink, amelyek segítenek abban, hogy eredményesek legyünk a startupokba való befektetés piacain, és ennek eredményeként partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt sikereket érjünk el.
 
 
1. A VÁLLALAT MUNKAHELYEI
Cégünk a földön létezik, hivatalos irodáink vannak Nagy-Britanniában, Skóciában, Törökországban és Oroszországban. Igen, meglátogathatja fiókjainkat, hogy többet tudjon meg cégünkről és ellenőrizze létének valóságát. A címek megtekintéséhez kövesse a Névjegyek linket.
2. AUTOMATIKUS KIFIZETÉSEK
Az összegeket automatikusan visszavonják, és az összegeket azonnal jóváírják számláján, amelyet a fiókjában a Beállítások részben megadott.
3. Sok tarifacsomag
Szakembereinkből álló csapat 8 tarifacsomagot dolgozott ki 24–72 óra alatt 200–777% -os hozammal, a választott díjszabástól függően.
4. TÁRSASÁGI PROGRAM
Hívjon meg partnereket, és szerezze meg partnere hozzájárulásának egy százalékát, amely lehetővé teszi, hogy stabilan és beruházások nélkül keressen pénzt.
5. SZELEKTÍV INDÍTÁSOK
Felelősségteljesen szemléljük a munkánkat, ezért csak ésszerű ügyleteket kötünk, amelyekben 100% -ban biztosak vagyunk.
6. BIZTONSÁGOS RENDSZER
Projektünk a legjobb webbiztonsági módszerekkel rendelkezik, pénzeszközeinek és adatainak biztonsága az első.


 
A Startup-Company szoros elemzők, menedzserek, befektetési bankárok és ügyvédek csoportja, 10 éves tapasztalattal rendelkezik az üzleti inkubátorokban és befektetési alapokban Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban.

Betéti ajánlat
 • Jövedelem százalék:200% -tól 777% -ig
 • Beruházások:100 -1 000 000 Rubel 
 • Elhatárolások:8 percenként
 • Betéti futamidő:24-72 óra
 • Kifizetések:Automatikus
 • Betéti szerv:Bejelentkezés az elhatárolásokhoz  Regisztrálni a bejegyzés gombnál tudtok!

  2020.10.13-09.20.png

  Itt tudtok betéte nyitni!
  2020.10.13-09.24_02.png
  Itt tudjátok ki venni a pénzt!

  2020.10.13-09.24_01.png


  Kattint a bejegyzésre regisztrációhóz!

  2020.10.13-09.20.png  Fizetési bizonylatom!

  2020.10.13-09.42.png

  Bármi kérdésed van vagy elakadnál, facebook on irj és segitek!


  http://www.facebook.com/gabi.foresz/